TLF.  69 19 66 00
MENY
id3
Natur

Informasjonskapsler


For å forbedre din brukeropplevelse på våre nettsider bruker vi analyseverktøyet Google Analytics fra Google Inc.
Når du besøker våre nettsider legges informasjonskapsler (cookies) igjen på din enhet (pc, nettbrett, mobil). Cookies er små tekstfiler som blant annet samler inn informasjon om;

• IP-adressen til din enhet
• hvilke nettsider du besøker
• hvor ofte og hvor lenge besøket ditt varer
• hvilken nettleser og operativsystem du bruker
• om du benytter pc, nettbrett eller mobil ved ditt besøk

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som privatperson. Informasjonskapslene (én som identifisere enheten du benytter og én som samler generell statistikk rundt ditt besøk) sprer ikke skadelig programvare, og skader heller ikke enheten du bruker når du besøker nettsiden.

Ved å benytte vårt nettsted godtar du vår bruk av slike informasjonskapsler.

Jf. Lov av 1. juli 2013 om elektronisk kommunikasjon, § 2-7 b gjelder følgende;
Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:
  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel
Informasjonen som opprettes under ditt besøk (eksempelvis din ip-adresse) blir anonymisert, videresendt til Google Inc. og lagres på Googles servere i USA. Dermed kan ikke IP-adressen brukes til å identifisere deg. Lagret informasjon er videre underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Administrere informasjonskapsler
Hvis du ikke ønsker å gi ditt samtykke til lagring av informasjonskapsler kan du gå til nettstedet Nettvett.no. Her finner du nødvendige instruksjoner. Vi gjør oppmerksom på at dette kan gjøre det problematisk å bruke ulike nettsteder.